Poëzie café: verliefd, en dan…

AMSTELVEEN – Het is weer tijd voor een maandelijkse portie verse gedichten. Iedere laatste donderdag van de maand organiseren de Bibliotheek Amstelland en Boekhandel Libris Venstra het Poëzie Café. Op donderdag 28 februari is het thema: verliefd, en dan…

Lezers, schrijvers en luisteraars kunnen aanschuiven, mixen, bundelen en verzamelen. Tijdens deze avonden kun je een eigen gedicht voordragen of werk van iemand anders. Geen gedicht dat niet gehoord wil worden, alleen luisteren kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom! Laat je verrassen en inspireer elkaar op deze avond vol poëzie, nieuwsgierigen en liefhebbers: dichter bij elkaar. Draag voor of luister lekker.

Wil je meedoen als deelnemer, stuur dan een mail naar info@debilbiotheekamstelland.nl. Kom je als luisteraar dan kun je gewoon aanschuiven.

Datum: 28 februari 2019, van 19:30 tot 21:00 uur bij Venstra Café, Stadsplein 102, Amstelveen. De toegang is gratis. Meer informatie op www.debibliotheekamstelland.nl.