Robotwise club in de bieb

AMSTELVEEN – Spelenderwijs kennismaken met techniek en de mogelijkheden van de toekomst ontdekken. Dat is waar de Robotwise club zes weken lang de vrijdagmiddag in de bibliotheek aan het Stadsplein mee vult. Alles staat in het teken van technologie, robotica en programmeren.

De ideale workshop voor het zetten van de eerste stapjes op het gebied van techniek. De kinderen gaan aan de slag met het bouwen van fysieke robotmodellen en leren hoe deze geprogrammeerd en aangestuurd worden. Dit zijn belangrijke competenties voor de arbeidsmarkt van de toekomst en wie weet ontdekt jouw zoon of dochter de passie en motivatie om hierin verder te groeien.

Bovendien is het ook echt leuk om meer te leren over de werking van robots en om in staat te zijn invloed uit te oefenen op hoe een robot zich gedraagt. De RobotWise Club wordt georganiseerd door de Bibliotheek Amstelland Stadsplein in samenwerking met RobotWise.

Afhankelijk van de reeks en je leeftijd komen er diverse robots aan bod. Inschrijven voor deze  6-delige workshop van 16.00 uur tot 17.30 uur op vrijdag 8, 15, 22 en 29 maart en 5 en 12 april kan via www.debibliotheekamstelland.nl. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leeftijd 5-8 jaar.