Scheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers geeft theatercollege

 WK Voetbal 2018-scheidsrechter Björn Kuipers is niet alleen de beste Nederlandse scheidsrechter, hij is ook een succesvol ondernemer. In het theatercollege ‘Presteren onder druk’ geeft hij op dinsdag 26 februari in Schouwburg Amstelveen een schitterende inkijk in beide werelden.

Scheidsrechter zijn is slechts een bijbaan voor Björn Kuipers. Hij is vooral supermarktondernemer. Ook daar gaat het om teamwork. En om samen ondernemen en winnen. Ook in dat vak wil hij de beste zijn, in 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot de beste van Nederland gekozen.

Björn Kuipers staat bekend om zijn openheid en zijn uitstekende manier van presenteren. Aan de hand van talloze voorbeelden laat hij zien hoe lastig het is om een wedstrijd goed te fluiten. Een goede voorbereiding is in ieder geval noodzakelijk en mentale en fysieke fitheid een must. En verwacht altijd het onverwachte.

Reken op antwoorden op vragen als: compenseren scheidsrechters echt foute beslissingen later in de wedstrijd? Wat als het hele stadion ‘Je moeder is een hoer’ zingt? Wie coacht de scheidsrechters? Kuipers geeft u een uniek inkijkje in de keuken van een topscheidsrechter.

Dinsdag 26 februari, aanvang 20.00 uur. Na afloop van het theatercollege is er een Meet & Greet met Björn Kuipers. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen