Shapiro als ‘The Original Fake Trump’ in Griffioen

AMSTELVEEN – Komiek Greg Shapiro groet de 45ste president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump. Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel de allereerste president die geestelijk duidelijk ziek is. The Madness of King Donald is een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie. Op 12 februari krijgt het publiek in cultuurcentrum Griffioen de kans om vragen te stellen aan Shapiro als ‘The Original Fake Trump’.

Greg Shapiro is komiek, Amerikaan en Nederlander. Hij is te zien in de Boom Chicago-show Trump Up the Volume: Angry White Men and How to Avoid Them. Zijn nieuwste boek How to Be Dutch: the Quiz is internationaal verkrijgbaar. Zijn YouTube-programma Verenigde Staten van Europa heeft meer dan 2 miljoen views. En als de Trump-imitator van de video Netherlands Second heeft hij wereldwijd meer dan 75 miljoen views.

Première ‘The Madness of King Donald’ op dinsdag 12 februari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen