Toon Tellegen & Wisselend Toonkwintet in Griffioen

 Beeldende kunst, literatuur en muziek komen samen. Met succesvolle programma’s rond zijn dierenverhalen, zoals Het geluk van de sprinkhaan, heeft Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet naam gemaakt bij het theaterpubliek. Met de oog- en oorstrelende voorstelling Ik wou slaat het Wisselend Toonkwintet een nieuwe weg in. De voorstelling is op dinsdag 5 februari te zien in cultuurcentrum Griffioen.

De krachtige kinderportretten van de Belgische illustratrice Ingrid Godon worden door Tellegen met korte poëtische teksten tot leven gebracht. Het zijn stuk voor stuk mijmeringen en uitspraken vanuit het standpunt van de getekende figuur die de lezer raken, doen glimlachen en aanzetten tot nadenken. Ik wou sloeg enorm aan, ook bij volwassenen, en was voor gitariste Corrie van Binsbergen een prachtige bron van muzikale inspiratie. Ik wou is een bijzondere voorstelling vol muziek, beeldende kunst en literatuur die de theaterbezoeker meeneemt naar een andere wereld.

Dinsdag 5 februari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen