Training ‘Omgaan met Dementie’ voor kinderen van iemand met dementie

AMSTELLAND – Als je een ouder met dementie hebt verandert er veel. Mantelzorg & Meer start een tweedelige training ‘Omgaan met Dementie’ voor kinderen van iemand met dementie. Hoe ga je om met je veranderende vader of moeder, hoe behoud je het contact, wat betekent het voor jou? De training geeft antwoord op deze en andere vragen en er is ruimte voor het delen van ervaringen.

Op 3 en 10 april van 19.30 tot 21.30 bent u van harte welkom bij Mantelzorg & Meer, Laan van de Helende Meesters 431 in Amstelveen. Aanmelden kan tot 28 maart.

De cursus is bedoeld voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen via 020 333 53 53, e-mail info@mantelzorgenmeer.nl of www.mantelzorgenmeer.nl.