Vlag halfstok bij Roda 23 om overleden supporters-echtpaar

AMSTELVEEN – Het echtpaar dat een week geleden werd aangetroffen aan de Max Havelaarlaan zijn Gerard Donicie en Tiny Donicie-van Dée. Dat laat voetbalvereniging Roda ’23 weten. Gerard was er al ruim 64 jaar lid en stond met zijn broers nog met grote regelmaat aan de zijlijn van Zondag 1.

Gerard en Tiny werden op 4 februari levenloos aangetroffen in hun woning aan de Max Havelaarlaan. De politie heeft vandaag nogmaals bevestigd dat het tweetal aan een natuurlijke dood zou zijn gestorven.

Lees ook: ‘Overleden personen Max Havelaarlaan stierven natuurlijke dood’

Bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van Zondag 1 op 17 februari zal het echtpaar worden herdacht met één minuut stilte. De ploeg speelt dan met rouwbanden.

Op de website van de voetbalvereniging is de rouwkaart geplaatst.