Voorjaarsvakantie vol dierenpret in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – In de voorjaarsvakantie heeft het Amstelveens Poppentheater leuke voorstellingen op het programma staan waarin dieren een grote rol spelen.

Zondag 17 februari om 14.30 uur begint de Dierenpret in het theater met een workshop Kletskevers maken door poppenmaker en speler Jochen Lange. Voor iedereen vanaf 7 jaar. Met huis, tuin en keukenspullen wordt een Kletskever gemaakt. Na afloop zullen alle Kletskevers nog even optreden op het podium.

Op dinsdag 19 februari om 13.00 uur en 14:30 uur is ‘Dierendorpje’ van Valentijn Productiehuis te zien: Een beeldende voorstelling met live muziek door Valentijn Productiehuis voor iedereen vanaf 3 tot en met 6 jaar. Ben jij ook zo benieuwd wat de dieren in Dierendorpje allemaal gaan beleven? Kom, dan gaan we er naartoe! Nu kan de pret beginnen en komt het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee tot leven.
Een vertelster, een muzikant en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden. 

Op donderdag 21 februari om 13.00 uur en 14:30 uur. Goochelaar Hilbert Geerling voor iedereen vanaf 4 jaar. Hilbert wil heel graag een dierentuin. Alleen heeft hij nog geen dieren. Maar dat is voor Hilbert geen probleem. Hij kan je namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen. Van olifantenpoep tot een zebra die liever stippen wil. Een goochelshow vol humor en dierenverhalen voor iedereen vanaf 4 jaar.

Toegangsprijs: € 9,00 per kaartje. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl , 020-6450439 of info@amstelveenspoppentheater.nl