Voorverkoop traditioneel De Dijk-concert P60 begonnen

AMSTELVEEN – P60 heeft bekendgemaakt dat het traditionele concert van De Dijk dit jaar op 17 oktober gehouden. De band bezoekt P60 bijna elk jaar en elke editie is dan ook trouw uitverkocht.

De Dijk is opgericht in 1981, is één van de bekendste en succesvolste Nederlandstalige bands die ons land kent. De band ontving belangrijke onderscheidingen van de Nederlande popmuziek en ze hebben inmiddels alle bekende festivals, poppodiums, sporthallen en poptempels ondersteboven gespeeld.

Tijdens het Dijk-concert van afgelopen najaar uitte zanger en ex-roker Huub van der Lubbe zijn verbazing over het grote rookhok op het balkon. De politiek pakte dit op en op termijn zal het rookhok dan ook verdwijnen uit P60.

Meer informatie en de link naar de kaartverkoop vind je HIER.