Workshops Popkoor Amstelveen binnenkort van start

  Ook in 2019 gaat in P60 een nieuwe editie van het Popkoor Amstelveen van start. Met het laatste spetterende optreden in de Amstelveense poptempel nog vers in het geheugen starten op dinsdag 5 maart de workshops voor de volgende editie van het Popkoor Amstelveen. Deze keer zal het koor aan de gang gaan met het thema ‘Filmhits’.

Toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia) doceert ook deze editie weer. Boris Kothuis heeft ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Haarlem en Amstelveen. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. De 15-weekse workshop wordt afgesloten met een spetterend optreden in P60 op donderdag 27 juni 2019. Dit onder begeleiding van een professionele band.

Dit keer zal het Popkoor zich met ziel en zaligheid storten in songs die letterlijk tot de verbeelding spreken: liedjes van films en series. Denk aan songs als ‘This Is Not America’ uit Falcon & The Snowman, ‘Skyfall’ en ‘Goldeneye’ uit James Bond, ‘Mrs Robinson’ uit The Graduate of ‘Grease Lightning’ uit Grease, etc.

Elke dinsdag vanaf 5 maart // Tijd: 20:00-21:15 // Prijs: €170 ,-

Meer informatie: https://p60.nl/agenda/2314

Inschrijven: workshops@p60.nl