Zaai ondersteunt voor zesde keer startende ondernemers

AMSTELVEEN – Wethouder Economische Zaken Floor Gordon heeft op maandag 4 februari de aftrap gegeven voor de zesde editie van het coachtraject ZAAI Amstelveen. ZAAI ondersteunt startende ondernemers met een pakket van coaching, masterclasses, intervisie- en netwerkbijeenkomsten met als doel hen te helpen succesvol te ondernemen.

Wethouder Floor Gordon: ” Amstelveen is een ondernemende gemeente. Startende bedrijven zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Met het ZAAI programma bieden we startende ondernemers de kans om zich succesvol te ontwikkelen. Een versterking van de ondernemerskracht draagt in belangrijke mate bij aan een economisch sterker Amstelveen. Ook komen de starters in contact met meer ervaren ondernemers uit Amstelveen via bedrijfsbezoeken of bij de bijeenkomsten van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) doordat we met hen en de Rabobank samen werken.”

Gedurende een periode van een half jaar krijgen de starters meerdere coachingsessies, gaan ze op bezoek bij verschillende ondernemers uit Amstelveen ter inspiratie en krijgen ze een aantal masterclasses. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Sales & Pitchen en Efficiënt Werken. De 20 ondernemers worden daarnaast verdeeld in intervisiegroepen, waarbij ze met elkaar aan de slag gaan met hun onderneming. Alles voor groei van de ondernemer, het met elkaar in contact komen en blijven en vooral ook veel, heel veel inspiratie

Informatie over de 20 deelnemers aan het zesde ZAAI programma: zaaiamstelveen.nl/zaai-deelnemers-2019. Voor informatie over het ZAAI programma kun je kijken op de site www.zaaiamstelveen.nl.