34.114 euro opgehaald met actiedag ‘Lets Make Memories’

AALSMEER – Met de regionale actiedag ‘Lets Make Memories’ is 34.114 euro opgehaald. Dat werd vanavond bekend gemaakt in sporthal De Waterlelie.

De hele dag hebben alle lokale omroepen uit de regio Amstelland-Meerlanden zich ingespannen voor de stichting Living Memories. Ook werd er in de sporthal De Waterlelie een zes uur durende spinningmarathon gehouden. Daarnaast kwamen er nog diverse andere acties op gang. Een actie die er wel uitsprong, was de actie van de 8-jarige Dylan.

Dylan heeft zich de afgelopen maanden ingezet voor de stichting Living Memories. In een groot deel van zijn vrije tijd heeft hij diverse klusjes of activiteiten gedaan waarmee hij geld heeft opgehaald. Ook op de actiedag zelf was hij nog hartstikke druk met geld ophalen. Zo is hij onder andere langs geweest bij de brandweer om klusjes te doen.

De stichting Living Memories zet zich in om gratis videoportretten te maken voor terminaal zieke kinderen.

Foto’s: VTF – Vivian Tusveld