Aanmelden Amateurkunst expositie gestart

AMSTELVEEN – Platform C | Kunstuitleen Amstelveen organiseert van zaterdag 1 juni tot en met vrijdag 21 juni is een Amateurkunst expositie. Kunstenaars die hun werk tentoon willen stellen aan het grote publiek kunnen zich nu aanmelden.

De Amateurkunst expositie wordt op zaterdag 1 juni om 15.00 uur geopend. Jouw werk (2D of 3D) is daarna gedurende drie weken bij Kunstuitleen Amstelveen te zien. Alle bezoekers, familie en vrienden kunnen door middel van een stembiljet hun favoriete kunstwerk kenbaar maken. De deelnemers met de meeste stemmen kunnen diverse prijzen winnen, zoals bijvoorbeeld een cadeaubon t.w.v. € 250,- en een creatieve cursus naar keuze. Op vrijdag 21 juni om 15.00 uur worden deze prijzen uitgereikt.

Wil jij ook graag je werk tentoonstellen tijdens deze expositie? Meld je dan aan voor 10 april! Meer informatie via 020-6452333 of exposities@kunstuitleenamstelveen.nl. Of volg ons via onze website https://www.kunstuitleenamstelveen.nl/amateurkunst-expositie-2019/ of social media.