Aanmelding ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020’ geopend

AMSTELVEEN – Vanaf heden kun je tot 1 juni jouw favoriete ondernemer aanmelden voor de ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ verkiezing. Ondernemers kunnen meedoen in de categorieën ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB vanaf 50 medewerkers. Op vrijdag 15 november, de Dag van de Ondernemer, wordt afgesloten met een feestelijke Grande Finale bij KPMG. Dan worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020 bekend gemaakt.

Winnaars van de vorige editie
Boekhandel Libris Venstra werd vorig jaar Ondernemer van het Jaar en winnaar in de categorie tot 50 werknemers. Sparkholder won in de categorie Startups en Centralpoint in de categorie grootbedrijf. KOK Advies was de absolute Publieksfavoriet. De verkiezing en het behalen van de titel heeft hen, naar eigen zeggen, veel gebracht: naamsbekendheid, nieuwe klanten, aangescherpte doelen en focus én nieuwe energie.

Waardering voor het Amstelveense MKB
Met de verkiezing willen de initiatiefnemers Gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen het Amstelveense MKB de waardering geven die zij verdienen. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon: “Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. Ik heb al verschillende bedrijventours gedaan door Amstelveen en al veel mooie bedrijven bezocht. Daar heb ik de inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van onze ondernemers mogen ervaren. Ben je zelf zo’n betrokken en bevlogen ondernemer. Geef je dan op voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Meld je nu aan!”

Selectiecriteria
Elke onderneming die gevestigd is in Amstelveen maakt kans op de titel. Elke deelnemer die door de eerste selectie komt kan dit jaar sowieso meedingen naar de Publieksprijs.
Meld je favoriete ondernemer aan via: www.ovhj-amstelveen.nl.