WINACTIE: Toontje Lager met Erik Mesie zaterdag 30 maart in P60

AMSTELVEEN – Doe Maar, Kadanz, Het Goede Doel en Toontje Lager. Het waren de in de jaren tachtig de bands die de Nederpop op de kaart hebben gezet. Toontje Lager komt zaterdag 30 maart naar P60 om de gloriedagen weer te laten herbeleven.

Stiekem gedanst, Net als in de Film, Zoveel te doen, Lente in Twente, Ben jij ook zo bang? Het zijn enkele hits die nog steeds luidkeels kunnen worden meegezongen. Erik Mesie zal zaterdag vanzelfsprekend de bekende nummers brengen, maar ook minder bekende klassiekers als Vroeg of Laat en In gedachten zullen aan bod komen.

De deuren van P60 gaan zaterdag open om 20.00 uur en het concert begint 20.45 uur. Meer informatie op de site van P60

RTVA geeft via Facebook twee kaartjes weg voor dit concert. Kijk hier hoe je deze kaartjes kan winnen!