Ajacied Silooy laat Amstelveners kennismaken met Walking Football

AMSTELVEEN – De Ajacied Sonny Silooy was woensdagochtend op sportcomplex Overburg om een aantal enthousiaste Amstelveners kennis te laten maken met walking football.

Walking Football is een voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Tijdens een partijtje mag er niet worden gerend. Daarnaast mogen geen slidings worden gemaakt en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Mieke Regelink van Amstelveen Sport ziet het al helemaal voor zich: “Wat zou het mooi zijn om de derby Sporting Martinus – Roda’23 met Walking Football te spelen. Als je ziet hoeveel plezier en lol we vandaag met deze speciale introductietraining hebben, moet dat gewoon mogelijk zijn.”

Meer informatie over Walking Football in Amstelveen:

Liefhebbers en geinteresseerden
Mieke Regelink 088-8585105
m.regelink@amstelveensport.nl

Leden van Sporting Martinus
Michel Becker 06-22937639
info@sportingmartinus.nl

Leden van Roda ’23
José Cubo 0629047298