Benefietconcert Aalsmeers Mannenkoor Con Amore voor Urbanuskerk

AMSTELVEEN – Mannenkoor Con Amore geeft op zondagmiddag 31 maart een sfeervol benefietconcert in de Titus Brandsma Kerk. Het concert wordt gegeven in samenwerking met bariton Ronald Willemsen en mezzosopraan Gerda van Eerde, onder pianobegeleiding van Oksana Polman .

De middag zal in het teken staan van vrolijke liederen, voor u als bezoeker wordt het een feest der herkenning.  Ronald en Gerda zingen zowel als solist maar ook met begeleiding van het koor. Oksana Polman zal met haar enthousiasme en professionaliteit het concert op de vleugel begeleiden. Theo van der Hoorn heeft die middag de leiding met als doel financiële steun te genereren voor de opbouw van de verbrande Urbanuskerk van Bovenkerk. De toegang is gratis, een gift voor de wederopbouw van de Urbanus wordt zeer op prijs gesteld.

Zondagmiddag 31 maart, aanvang 14.30 uur, Titus Brandsma Kerk, Westelijk Halfrond 1 te Amstelveen.

Meer informatie op https://www.helponsuitdebrand.com en op: https://www.amkconamore.nl