Bewoners Bovenkerk komen met Urbanus Chocolade

AMSTELVEEN – Bewonersplatform Bovenkerk gaat binnenkort starten met de verkoop van speciale Urbanus Chocolade. Het doel is om met verkoop van de lekkernij in drie jaar 100.000 euro op te halen voor de actie ‘Help ons uit de Brand’ die is geinitieerd door de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus.

Voor de actie is een speciale deal gesloten met het Amstelveense bedrijf Martinez Chocolade. De Amstelveense chocolatier gaat chocolade produceren in een Urbanus-verpakking. Het product gaat worden verkocht in Bovenkerk, Amstelveen en Aalsmeer.

Het bewonersplatform is nu op zoek naar mensen die willen helpen om de Urbanus Chocolade te verkopen. Ook wordt er naar een vervoermiddel gezocht om de verkoop te promoten en aan de man te brengen. Dit kan bijvoorbeeld een oude bakfiets zijn of een ander voertuig.

Meer informatie bij Chris van de Helder: chmvandenhelder@gmail.com   of tel.: 06 27 88 69 66