Come Together, een ontmoeting met nieuwe Amstelveners

AMSTELVEEN – In de Paaskerk wordt op 6 april weer een ‘Come Together’ bijeenkomst gehouden. Een bijeenkomst waar Amstelveners en nieuwe plaatsgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Elkaars cultuur kunnen ontdekken, met elkaar in gesprek gaan, spelletjes doen voor alle leeftijden. Iedereen neemt eten mee uit eigen keuken, zodat wij ook elkaars cultuur kunnen proeven.

Deze keer wordt er met elkaar een uurtje geschilderd onder begeleiding van docent beeldende kunst Kristel van der Horst. Het biedt de kans om zonder woorden contact te leggen en nieuwe mensen te leren kennen. Creatief of niet creatief… het gaat niet om het resultaat. Daarna is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, spelletjes te doen en wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd van de meegebrachte gerechten.

Come Together vindt plaats op zaterdag 6 april van 14.00 – 18.00 uur in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1. Come Together is een initiatief van de kerken in Amstelveen en Buitenveldert. Mail voor aanmelding en meer informatie naar: cometogether@rkamstelland.nl.