Daredevils terug in P60

AMSTELVEEN – Een donderslag bij heldere hemel! De Viral mash-up party band Daredevils keert terug na vorig jaar de boel in P60 op z’n kop gezet te hebben en dit keer breken ze de tent weer volledig af! Kom springen, dansen en gek doen op 15 maart in P60.

Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten.

Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt. Subliem gesmede tracks met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds: je kunt je twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang bier drinken en meeschreeuwen.

Vrijdag 15 maart, aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60