Theaterspektakel ‘De Vliegende Gek’ in Amstelveens Poppentheater

 In het bruisende theateravontuur ‘De Vliegende Gek’ ga je terug naar het jaar 1927. De televisie bestaat nog niet en de auto is nog maar net bedacht. Charles Lindbergh – bijgenaamd De Vliegende Gek – wil iets doen wat nog nooit iemand deed. Hij wil in zijn eentje, zonder te stoppen, van New York naar Parijs vliegen. In een piepklein vliegtuig met duizenden liters benzine, twee boterhammen en een fles water stijgt hij op. De hele wereld houdt de adem in… redt hij het of redt hij het niet? Unieke Zaken speelt de voorstelling op zondag 10 maart in het Amstelveens Poppentheater.

De Vliegende Gek is een waagstuk waarin twee spelers deze uitzinnige tijd met schaalmodellen, pruiken, petten, snorren, poppen, stomme film en swingende muziek opnieuw tot leven brengen.

Unieke Zaken, een jeugdtheatergroep uit Alkmaar, maakt op bevlogen en liefdevolle wijze theater voor iedereen die jong is of zich jong voelt. Tijdloze theateravonturen worden tot leven gebracht in een heel eigen vorm van totaaltheater: een humorvolle en energieke mix van tekst, muziek, dans, poppenspel en mime.

‘De Vliegende Gek’ is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar en is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 10 maart om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl