Eva Crutzen terug met ‘Opslaan als’

 Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes is ze een jonge ster aan het cabaretfirmament die met niemand te vergelijken is. De recensies die verschenen na haar derde programma Opslaan als bewijzen het: twee keer vijf sterren (NRC, AD), twee keer vier sterren (DVHN, Theaterkrant). Eva Crutzen is op woensdag 27 maart te zien in Schouwburg Amstelveen.

Opslaan als is een persoonlijk programma over herinneringen: waarom onthou je de teksten van Ruth Jacott maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is. Haar voorstelling is, net als zijn voorgangers, een snelle en levendige verzameling sketches, verhalen, personages en liedjes, ondersteund met vette beats, underscores en video-projectie.

Woensdag 27 maart, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen