Fleetwood Mac – The Incredible Story, tijdloze hits in concert

AMSTELVEEN – Fleetwood Mac. Wereldberoemd vanwege de vele intriges en de mystiek rond optredens. Maar vooral dankzij een reeks ijzersterke, tijdloze hits.Op donderdag 14 maart staat er in Schouwburg Amstelveen een geweldige Tribute to Fleetwood Mac op het programma: Fleetwood Mac – The Incredible Story. 

Rumours, de legendarische plaat van Fleetwood Mac, verscheen in 1977. Met grote hits als Don´t Stop, go your own way, Songbird, The Chain en Dreams werden er meer dan 5 miljoen exemplaren over de hele wereld verkocht.

The Cosmic Carnival, winnaar van de Grote Prijs van Nederland en al ruim tien jaar één van de meest gevierde live-acts van de Lage Landen, vertelt het verhaal van deze bijzondere band van A tot Z. Van de bluesperiode in het Londen van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als AlbatrossDreams en Go Your Own Way passeren allemaal de revue. Een uniek repertoire waar de Rotterdamse band geweldig mee uit de voeten kan.

Swingende Afterparty
Na afloop staat er een swingende afterparty op het programma. Direct na de voorstelling draait een DJ in de foyer de leukste hits.

Donderdag 14 maart, aanvang voorstelling 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen