Nieuwe voorstelling Freek de Jonge in schouwburg

 Freek de Jonge gaf in zijn lange carrière het Nederlands cabaret een ander gezicht en wordt door velen nog steeds gezien als de allergrootste. Zijn recente voorstellingen behoren tot het beste dat hij ooit maakte. In De Suppoost staat hij voor het eerst in jaren weer alleen op het toneel. Als zaalwachter van een museum neemt hij je mee op avontuur, van voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk. Dinsdag 26 maart is Freek de Jong te zien in Schouwburg Amstelveen.

In het najaar van 2018 exposeerden Hella en Freek de Jonge in het Groninger Museum, dat aan de hand van kostuums, keramieken, foto’s en filmbeelden hun jarenlange samenwerking in beeld brengt. Het bijzondere aan deze tentoonstelling is dat de beide exposanten dagelijks aanwezig zullen zijn met optredens en performances. De Suppoost vloeit voort uit deze periode.

Dinsdag 26 maart, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen