Gebiedsverbod voor slachtoffer schietpartij De Grote Wielen

AMSTELVEEN – Er komt een gebiedsverbod van drie maanden voor het 55-jarige slachtoffer dat zaterdag werd neergeschoten voor zijn huis aan De grote Wielen. Uit informatie van de politie blijkt dat de man een bekende is van de politie. Het verbod geldt voor een periode van drie maanden. Met dit verbod wil de gemeente herhaling voorkomen. Het verbod komt er niet voor de 17-jarige dochter die ook door de schoten werd geraakt.

Het schietincident lheeft tot bezorgdheid en vragen bij buurtbewoners geleid. Om die reden organiseert de gemeente dinsdagavond 19 maart vanaf 19.00 uur een openbare bijeenkomst in wijkcentrum Westend. De openbare bijeenkomst is met name bedoeld voor de direct omwonenden. Zij ontvangen hiervoor vandaag een uitnodiging. Tijdens de bijeenkomst geven de burgemeester en de politie een toelichting en beantwoorden zij vragen.

Foto: VTF, Vivian Tusveld