Kleedkamer Roda’23 leeggeroofd tijdens training jeugdvoetbalteam

AMSTELVEEN – Een jeugdvoetbalteam van Roda ’23 is donderdagavond slachtoffer geworden van grootschalige diefstal. Tijdens een training is de kleedkamer leeggeroofd, en zijn telefoons en portemonnees buit gemaakt. Met gevonden sleutels zijn daarna ook nog eens drie scooters gestolen.

De diefstal vond vermoedelijk plaats tussen 18:30 en 18:50. De exacte buit moet nog worden ongezocht, maar volgens de club gaat het om minstens twintig telefoons en vijf portemonnees. Ook spullen als huissleutels en fietssleutels werden ontvreemd.

De Bovenkerkse club laat weten camerabeelden te hebben overhandigd aan de politie, die de zaak nu onderzoekt. Op de Facebookpagina van Politie Amstelveen staat een getuigenoproep:

Foto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen