Hudson’s Bay opent 14 maart de deuren in Amstelveen

AMSTELVEEN – Hudson’s Bay opent 14 maart de deuren van haar nieuwe warenhuis in het Stadshart Amstelveen. De openingsceremonie zal worden uitgevoerd door burgemeester Eenhoorn, wethouder Raat en storemanager Jeroen Joosten.

De opening wordt gepresenteerd door stylist Fred van Leer. Op het Buitenplein zal de band Brassta La Vista live spelen, en op het moment van opening wordt er confetti de lucht ingeschoten met tweehonderd gouden tickets. De gelukkige winnaars vangen een giftvoucher variërend in waarde van 10 tot 500 euro. Na het officiële openingsmoment wordt het publiek uitgenodigd om het warenhuis te komen verkennen.

De opening van Hudson’s Bay Amstelveen zal tot en met zondag 17 maart worden gevierd met vele leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen. Bovendien ontvangt iedereen die member wordt tijdens het openingsweekend op veel merken 10% korting. Daarnaast kunnen gasten genieten van een gratis kopje koffie en een heerlijke donut. “Als speciale gast is nijntje aanwezig om haar allergrootste kleine fans te ontmoeten,”, aldus storemanager Jeroen Joosten.

“Het nieuwe warenhuis in Amstelveen heeft een urban look & feel. De bestaande industriële architectuur van het pand is behouden gebleven, waardoor de aandacht nog meer uitgaat naar de uiteenlopende collecties. Een volledig nieuw lichtplan draagt ook bij aan de warme, moderne sfeer in het warenhuis.”

In het nieuwe warenhuis is veel ruimte gecreëerd voor fashionmerken zoals Y.A.S, Na-Kd, Selected, Calvin Klein Jeans, Superdry, en Tommy Hilfiger. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een MAC-counter en een uitgebreid cadeau-assortiment in de Gift Boutique. Verder heeft Hudson’s Bay Amstelveen een aangepaste home collectie, met merken zoals Vandyck, Iittala en Villeroy & Boch.