Indiaas kleurfestival Holi in Emergohal

AMSTELVEEN – Indiaas-Nederlands netwerk ‘Bridging the gap Foundation’ organiseert op zondag 24 maart het Indiase kleurfestival Holi. Het festival markeert het begin van de lente en vindt plaats in de Emergohal. Er zijn ook eetkramen aanwezig voor de lekkere trek.

Iedereen is welkom op het kleurfestival om met gekleurd poeder te spelen. Het poeder is 100% biologisch, afbreekbaar en niet schadelijk voor jou of het milieu. Het multiculturele evenement is geschikt voor alle leeftijden en er is plaats voor meer dan 1000 deelnemers.

Bridging the Gap Foundation is een non-profit organisatie die tien jaar geleden werd gesticht in Amstelveen met als doel de Indiase expat gemeenschap te integreren in Nederland en wederzijdse integratie te bevorderen tussen expats en de lokale gemeenschap. Zij doet dit door middel van evenementen, workshops en social media.

Zondag 24 maart van 12.30 uur tot 16.30 uur. Emergohal, Langs de Akker 3 in Amstelveen.