Kat lift mee vanuit Oostenrijk naar Aalsmeer

AALSMEER – De dierenambulance de Ronde Venen en Amstelland heeft een kat binnen gekregen waarvan de baasjes vermoedelijk in Oostenrijk wonen. De zwart-witte kat werd binnen gebracht door een oplettende vrouw die de kat in Aalsmeer uit de laadbak van een Oostenrijkse vrachtwagen zag springen.

De laadbak van de vrachtwagen is voor het laatst geopend geweest in de Oostenrijkse plaats St. Georgen, vlak bij Salzburg. Vermoedelijk is de kat daar aan boord gesprongen.

Veel mensen hebben in reactie op het facebookbericht van de dierenambulance al hun hulp aangeboden door met adressen van dierenasiels in Oostenrijk te komen of zelfs door vervoer terug naar Oostenrijk aan te bieden. De dierenambulance heeft inmiddels contact gehad met de ambassade om de kat als gevonden aan te melden bij de juiste instanties in Oostenrijk. Nu is het afwachten of de eigenaar zich meldt.

Foto: Dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland