Kliederkerk rond Simson

AMSTELVEEN – Kliederkerk wil kinderen met leuke activiteiten Bijbelverhalen laten ontdekken. Het verhaal van Simson staat centraal op zondag 10 maart in de Paaskerk. Simson is een hele sterke man, die ervoor moet zorgen dat Israël verlost wordt van de Filistijnen. Hij is zo sterk, dat hij in zijn eentje tegen heel veel mensen tegelijkertijd kan vechten. Niemand weet hoe het kan dat Simson zo sterk is. Dat is een goed bewaard geheim tussen hem, zijn moeder en God. Maar de Filistijnen zijn vastbesloten erachter te komen waar zijn kracht vandaan komt, zodat ze Simson kunnen stoppen. Zou dat lukken?

Beleef het verhaal op zondag 10 maart tijdens Kliederkerk in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1, van 16.00 tot 18.15 uur (inclusief eten). Opgeven kan tot en met donderdag 7 maart bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, kliederkerk@pga-b.nl, 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

Kliederkerk is voor kinderen van 4 – 12 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken. Kliederkerk wil voor kinderen en de mensen om hen heen een plek zijn waar ze op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat deze verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben.