Madeleine Heijligers nieuwe directeur-bestuurder Platform C

 Met ingang van 1 april treedt Madeleine Heijligers aan als directeur-bestuurder van Platform C. Dit volgt op het vertrek van Marcel Jansen, die per 1 april de nieuwe directeur-bestuurder van Cultuurbedrijf Noordoostpolder wordt.

Madeleine is al enige jaren werkzaam voor Platform C en een van haar rechtsvoorgangers Stichting Muziek- & Dansschool Amstelveen. Zij kent de organisatie dan ook van binnenuit en zal deze kennis inzetten om Platform C als bruisend en toekomstgericht centrum voor cultuur, creativiteit en communicatie in Amstelveen verder uit te bouwen. De rijke traditie van kwaliteit in muziek-, dans-, theater-, kunst- en taaleducatie aan het Stadsplein, in de wijken en de regio Amstelland vormt hiervoor de basis.

Esmond Douma, voorzitter Raad van Toezicht: “Wij hebben het vertrouwen dat Madeleine een belangrijke rol zal spelen bij de verdere uitbouw van Platform C.”
Madeleine Heijligers was eerder werkzaam in managementfuncties binnen de professionele podiumkunsten. Zij heeft een achtergrond in muziekwetenschap en cultuureducatie.