Mantelzorgcafé ‘Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel’

AMSTELVEEN – Mantelzorg & Meer organiseert op woensdag 24 april een Mantelzorgcafé speciaal voor mantelzorgers van iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Gastspreker Margreet Kooij is activiteitenbegeleider bij Mendel, dagbesteding van Ons Tweede Thuis voor mensen met NAH.

De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel, zoals een beroerte of hersenbloeding, zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de partner, familie, vrienden en kennissen. Je kunt te maken krijgen met gedragsverandering, verwarde spraak, verlamming of andere gevolgen.
Margreet Kooij geeft informatie over NAH, tips en handvatten voor het omgaan met NAH en tips van mantelzorgers voor mantelzorgers. Afgesloten wordt met vragen en ervaringen van aanwezigen.

Na de pauze gaan mantelzorgconsulent Hanneke ten Brinke van Mantelzorg & Meer en Margreet Kooij met de aanwezigen in gesprek om te brainstormen over de vraag: Waar heb je als mantelzorger van een familielid met NAH behoefte aan voor jezelf?

Woensdag 24 april van 19:30 – 21:30 uur, De Amsteltuin, Langs de Akker 5, Amstelveen.Kosten € 5,00 per persoon, incl. koffie/thee.
Aanmelden kan tot 20 april, via het aanmeldformulier op mantelzorgenmeer.nl, of bel 020 333 53 53 of mail info@mantelzorgenmeer.nl