Melissa Ockhuysen trots op turnsters bij vijfjarig bestaan i-Turn

AMSTELVEEN – Iedereen wil het maar weinig mensen kunnen én doen het; je dromen volgen. Melissa Ockhuysen uit Amstelveen leeft haar droom al 5 jaar. In maart bestaat haar “kindje” i-Turn namelijk 5 jaar.

Klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige turnvereniging met maar liefst 300 leden en ruim 25 lesuren per week op drie verschillende locaties in Amstelveen. Van peuters tot jeugdige wedstrijd-turnsters; ze schitteren allemaal onder de bezielende leiding van Melissa en haar enthousiaste team.

Jaren turnde Melissa zelf, was ze (voor)trainster en hulpleiding bij een andere vereniging en volgde ze opleidingen bij de KNGU. Op haar 21ste ging ze het avontuur aan en volgde ze haar hart: haar kennis van lesgeven en turnen kwam samen in i-Turn in augustus 2014. Met duizend flyers op zak struinde ze destijds langs de Amstelveense basisscholen. De eerste aanmeldingen waren al snel een feit, een succesvolle eerste lesdag volgde en binnen een paar maanden zaten alle groepen vol met een verdubbeling van het lesaanbod binnen het eerste jaar tot gevolg.

Anno 2019 streeft ze nog dagelijks haar doel na; het beste uit het kind halen! En als je dat zo gepassioneerd doet werpt dat z’n vruchten af. Onder haar vleugels floreren de kinderen, krijgen ze zelfvertrouwen, worden ze zowel motorisch als sociaal vaardiger en leren hoe ver doorzettingsvermogen je kan brengen. Melissa is trots op al haar leden, de turnsters zelf zijn blij dat ze een fijne plek hebben waar ze op hun eigen niveau sportief bezig kunnen zijn onder begeleiding van het motiverende team. i-Turn is inmiddels een begrip in de turnwereld. Met regelmaat prijken de roze-zwarte wedstrijdpakjes op erepodia bij regionale- en nationale wedstrijden. Melissa zelf blijft er nuchter onder; ..Het zijn de kinderen die het uiteindelijk doen!”