Neneh Cherry komt 8 juli naar openluchttheater Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – Neneh Cherry komt op maandag 8 juli met een intiem openluchtoptreden naar het Amsterdamse Bos. De voorverkoop voor dit bijzondere concert start zaterdag 30 maart om 10.00 uur. 

Met enorme hits als ‘Buffalo Stance’, ‘Manchild’ en ‘7 seconds’ (met Youssou N’Dour) bracht Cherry eind jaren ’80 en begin jaren ’90 de hele wereld in vervoering. De Zweedse singer-songwriter, rapper en producer is nog altijd actueel. Haar nieuwe album Broken Politics produceerde ze namelijk in samenwerking met niemand minder dan de Britse producer Four Tet (Kieran Hebden).

Ze is daarmee de zestiende artiest die wordt aangekondigd voor Live At Amsterdamse Bos 2019. Eerder werden shows van A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band, Peter Doherty & The Puta Madres, Douwe Bob, Caro Emerald, Dutch Eagles, Venice, Benjamin Clementine, Light Verse Festival, André Kuipers en Don McLean aangekondigd voor Live At Amsterdamse Bos. Meerdere concerten verkochten in hoog tempo uit. De rest van het programma zal de komende weken bekendgemaakt worden.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 30 maart om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

Foto: Kim Hiorthoy