Nieuwe cursussen in De Bolder binnenkort van start

AMSTELVEEN – In april gaan in wijkcentrum De Bolder de cursussen ‘Frans voor op vakantie’ en ‘Salsa voor 65 plussers’ van start.

Wilt u graag beter Frans leren spreken voordat u op vakantie gaat? Wilt u meer van de lokale cultuur te weten komen door te werken aan uw Franse leesvaardigheid? Of wilt u eindelijk eens leren hoe u twee croissants moet bestellen bij uw petit-déjeuner? Dan biedt de cursus ‘Frans voor op vakantie’ uitkomst.
Start maandag 1 april (10 lessen) om 19:30 uur in wijkcentrum De Bolder.

In april start in wijkcentrum De Bolder nog een andere cursus, één met een Zuid-Amerikaans tintje, speciaal voor de ‘Plussers’ die meer willen bewegen. Je kunt natuurlijk gaan sporten, maar bewegen zou eigenlijk gewoon leuk en gezellig moeten zijn, en bovendien een sociale functie moeten hebben. Daarom geeft Participe, in samenwerking met de Stichting SON, op de dinsdagmiddag een Cursus Salsa Sociál voor 65-plussers. Daar wordt bewegen een feestje! Salsa Sociál is geïnspireerd op Salsa en andere Zuid-Amerikaanse dansen. Start dinsdag 9 april 2019 (8 lessen) om 14:30 uur.

Voor meer informatie www.participe-amstelland.nu/cursussen of u kunt u bellen met Participe Amstelland 020-5430441/442