Ode aan Robert Long in Schouwburg Amstelveen

 Robert Long zou dit najaar 75 jaar geworden zijn, een mooi moment om een ode te brengen aan de singer-songwriter. Vier zangers en zangeressen, die Long daadwerkelijk gekend hebben, zingen zijn mooiste liedjes en praten u ondertussen met grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen bij over zijn roerige leven.
Het script is van Ivo de Wijs en het begeleidende muzikale combo staat onder leiding van Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long samenwerkte. Toe maar jongens, de beuk erin. Het concert ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette’ vindt plaats op vrijdag 8 maart in Schouwburg Amstelveen.

De ode aan een van de beste liedjesmakers van ons land wordt gegeven door Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot.

Vrijdag 8 maart, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen