Opsporing Verzocht toont auto en vluchtroute mislukte liquidatie Westwijk

AMSTELVEEN – Bij Opsporing Verzocht van Avrotros is maandagavond aandacht besteed aan de mislukte liquidatie in Westwijk van afgelopen zaterdag. In de uitzending werd een reconstructie getoond, en roept de politie getuigen op zich te melden.

Lees ‘Man en dochter beschoten, daders spoorloos’ op de website van Opsporing Verzocht.

De politie is op zoek naar informatie over de daders. Het gezin werd benaderd door twee mannen, maar er zou mogelijk een derde man in de vluchtauto hebben gezeten. Volgens getuigen was dat een zwarte auto, vermoedelijk een Renault Mégane of Captur, model hatchback, of vergelijkbaar.

Mogelijke vluchtauto. Klik voor een vergroting.

Na de liquidatiepoging zijn de daders op De Grote Wielen richting het westen gereden en rechtsaf geslagen richting Boschplaat. Daarna zijn ze via de Marshallsingel naar de Assering gegaan. Daarna ontbreekt ieder spoor.

Vluchtroute. Klik voor een vergroting.

De politie is op zoek naar meer informatie en vraagt tips te delen via telefoonnummer 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.