Origami workshop voor kids

AMSTELVEEN – Tijdens deze Origami workshop op zaterdag 16 maart ontdek je hoe je van vierkante blaadjes papier kleine kunstwerkjes maakt. Onder de bevlogen leiding van de Japan Women’s Club gaan kinderen aan de slag met de Japanse papierkunst origami. De ouders mogen even lekker gaan zitten, met een boekje in bibliotheek Amstelveen Stadsplein terwijl de kids er aan het knutselen gaan.

Het thema van deze Origami workshop is lente. Wat kun jij allemaal bedenken dat bij de lente hoort? Laat je verrassen door wat je allemaal tot leven kunt brengen door simpelweg te vouwen. Ben je tevreden met jouw kunststukje, dan staat er limonade en een leuke Japanse verrassing voor je klaar.

Kom langs, neem je broertje of zusje mee en vouw samen de lente tot leven. De toegang is gratis! Leeftijd 6-12 jaar.

Zaterdag 16 maart, 13.30-16.30 uur. Bibliotheek Amstelveen Stadsplein.