Peter Heerschop regeert als Minister van Enthousiasme

AMSTELVEEN – In zijn functie van Minister van Enthousiasme reist Peter Heerschop door het land om uit te leggen waarom u vrolijker wordt als u begint te twijfelen aan uw zekerheden. Dat u het snelst iets leert als u het gevoel hebt dat het fout mag gaan. De voorstelling ‘De Minister van Enthousiasme – Lol is een serieuze zaak’ is op woensdag 13 maart te zien in Schouwburg Amstelveen.

Heerschop geeft u voorbeelden van dingen die totaal verkeerd zijn gegaan, zodanig dat u er hard om moeten lachen omdat u beseft dat anderen soms nog onnozeler zijn dan u. Lol is een serieuze zaak, maar de lach zal regeren tijdens de eerste 365 dagen van de regeerperiode van deze minister.

Woensdag 13 maart, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen