Peuter/kleutervoorstelling ‘Taart voor Tijger’ in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – De Peuter/kleutervoorstelling ‘Taart voor Tijger’ wordt op zondag 17 maart gespeeld in het Amstelveens Poppentheater. Taart voor Tijger is een humoristische interactieve peuter/kleutervoorstelling in een kleurrijk decor, met aansprekende poppen en creatieve vondsten. Een smaakvolle voorstelling met een (s)taartje.

Tijger ligt lekker te slapen. Als hij morgen wakker wordt, is hij jarig! Dan zijn er slingers, cadeautjes en natuurlijk een taart. Een taart? Ja, een taart! Maar… o jee… we hebben nog geen taart. Aan de slag! We vragen tijger’s vrienden om hulp. Maar ssst, we moeten wel stil zijn, want tijger slaapt…

Als geen ander weet poppenspeelster Irene Laros op haar lieve en speelse wijze prachtige kleurrijke voorstellingen neer te zetten, waarbij zij steeds weer de beleveniswereld van haar publiek uitstekend weet te treffen.

Taart voor Tijger is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 17 maart om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl