Pianiste Marianne Boer met klarinettrio’s in Amstelkerk

OUDERKERK AAN DE AMSTEL – In de Amstelkerk te Ouderkerk aan de Amstel presenteert Stichting Kamermuziek de Amstel/Uriël Ensemble op 24 maart klarinettrio’s van Ries, Brahms en Beethoven. Als gastpianist op 24 maart zal Marianne Boer optreden.

Op tienjarige leeftijd debuteerde Boer al en zij soleerde op haar vijftiende in de Grote Zaal van het Concertgebouw met een Mozart pianoconcert live op tv. Marianne trad op in vele pianoconcerten en kamermuziekensembles. Ook vormt zij samen met solofluitist Maurice Heugen een duo dat de eerste prijs won op het internationale concours Rovero d’Oro. Daarnaast won zij diverse prestigieuze prijzen. Rick Huls (klarinet) en Yke Viersen (cello) maken het trio compleet.

De aanvang van het concert is 15.00 uur  en de entree bedraagt 22,50 euro. Reserveren via:  reserveerskda@gmail.com. Meer info: www.kamermuziekdeamstel.nl