Popmis: eerste pretentieloze Amstelveense popquiz in ANNA

AMSTELVEEN – In Anna aan de Amsterdamseweg 22 wordt vrijdag 22 maart de Popmis gehouden. Volgens de organisatie gaat het om de eerste pretentieloze ‘popkwis’ van Amstelveen. De presentatie is in handen van het oecumenische duo pater Baudert en dominee Wilhelmis.

De popquiz is op het ogenblik razend populair in Nederland. “Toch zie je steeds meer professionele teams meedoen die zelfs weten op welk merk orgel de vogeltjesdans is gecomponeerd,” stelt Baudert. “Dat willen we dus niet. De quiz moet voor iedereen met gemiddelde popkennis te doen zijn. Een avondje muzikaal plezier met origineel Amstelveens bier, is ons doel,” vult Wilhelmis aan.

De aanvang van de Popmis is 20.30 uur en inschrijven kan via popkwisanna@gmail.com. Er kunnen maximaal 20 teams meedoen en deze teams mogen 4 tot 6 personen bevatten. Het inschrijfgeld is vijf euro per persoon.