Ramblin’ dog speelt blues in Alleman

AMSTELVEEN – In het kader van de serie ‘Blues in de wijk’ vindt op vrijdag 22 maart een optreden plaats van bluesband Ramblin’ dog in wijkcentrum Alleman. Ramblin’ dog is een akoestische bluesband. Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten der tijden in hun verschillende stijlen.

De bandleden hebben een ruime muzikale ervaring die je terug hoort in hun mix van gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde blues songs. Het spelen van blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van deze vier illustere heren; bestaande uit: Joep de Greef – zang, bluesharp en gitaar, Frank Reemers – gitaar en zang, Markus Trum – basgitaar en Maurice Meesters – cajon en percussie. 

Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en ook Europese blues-scene. Hun debuut CD ‘We will Voodoo You’ (2017) was een instant succes.

Vrijdag 22 maart tussen 20.00 en 23.00 uur. Locatie Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Bereikbaar met tram 5 en bus 55  – halte Onderuit. Er is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Meer informatie: Tpodium