Ron Wunderink signeert ‘Met KLM de wereld rond’

AMSTELVEEN – KLM bestaat op 7 oktober honderd jaar. Ron Wunderink volgt in zijn boek ‘Met KLM de wereld rond’ de hoofdrolspelers. Met verhalen van piloten, stewardessen, grondpersoneel en de mensen aan de top beleven we de spanningen, tegenslagen, avonturen en de nimmer aflatende ambitie om de wereld te veroveren. Wunderink signeert zijn boek op 16 maart bij boekhandel Venstra.

Wunderink heeft acht van de twaalf president-directeuren van nabij meegemaakt en had inzage in vele persoonlijke archieven. Zo wist hij een fascinerende biografie te schrijven over honderd jaar KLM die leest als een roman.
Ron Wunderink werkte 43 jaar voor KLM, waarvan de laatste 22 jaar als senior vice-president corporate communications. Daarnaast schreef hij een serie thrillers voor de AVRO en de Franse televisie. Ook is Wunderink Ereburger van Amstelveen.
Hij signeert op zaterdag 16 maart om 14:30 zijn boek Met KLM de wereld rond bij boekhandel Venstra. Toegang is gratis. Aanmelden: niet verplicht maar wel praktisch. Stuur een mail naar info@venstra.nl.