Rondleiding en lezing Willem van Veldhuizen in Van der Togt

AMSTELVEEN – Willem van Veldhuizen geeft op zondag 31 maart om 15.00 uur een instaprondleiding door zijn overzichtstentoonstelling in Museum Jan van der Togt. Hij herhaalt deze instaprondleiding op zondag 5 mei om 15.00 uur. De kunstenaar verzorgt op dinsdag 9 april om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) een lezing in het museum.

Lezing
Na een inleiding van museumdirecteur Marieke Uildriks over de totstandkoming van de tentoonstelling, vertelt Van Veldhuizen tijdens de lezing over zijn werkwijze. Achter de strakke, realistisch uitgewerkte doeken, schuilt een passievol verhaal van de kunstenaar.
Kaarten voor de lezing kosten € 10,- per persoon (inclusief museumtoegang en koffie/thee bij binnenkomst). Aanmelden: info@jvdtogt.nl onder vermelding van ‘lezing Willem van Veldhuizen’.

De expositie van Willem van Veldhuizen is tot en met 3 juni te zien.

Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, 1182 JE  Amstelveen. Tel.: (020) 641 57 54, www.jvdtogt.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur