Rootsriders eren Bob Marley’s ‘Legend’ in P60

 Rootsriders, keren dit voorjaar terug met hun nieuwe show LEGEND35, een hommage aan ‘Legend’, het beroemde verzamelalbum dat drie jaar na de dood van reggae icoon Bob Marley werd uitgebracht. De afgelopen decennia groeide ‘Legend’ uit tot wereldwijd één van de best verkochte albums aller tijden en Bob daarmee tot de onsterfelijke legende die hij bij leven eigenlijk al was geworden. Rootriders staan zaterdag 6 april op het podium van P60.

Vele klassiekers van hem zijn op dit album terug te vinden, van de maatschappijkritische protestsongs als ‘I Shot The Sheriff’, ‘Get Up Stand Up’, een ‘spiritual’ als ‘Redemption Song’ tot zijn vrolijke en meer feestelijke nummers als ‘Stir It Up’, ‘Three Little Birds’ en ‘Could You Be Loved’ (en nog heel veel moois ertussenin). Via social media roept de band Marley-fans op hun persoonlijke favoriete Marley-tracks door te geven om zo te helpen samen het mooist denkbare eerbetoon aan Marley samen te kunnen stellen, 35 jaar na de release van dit bestverkochte reggae-album aller tijden.

Zaterdag 6 april, aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60