Schietpartij De Grote Wielen in Opsporing Verzocht

AMSTELVEEN – In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt vanavond 19 maart aandacht besteed aan de schietpartij die zaterdag plaatshad aan De Grote Wielen. Een man en zijn dochter werden daar beschoten op de oprit van hun woning aan de Grote Wielen.

Toen de slachtoffers op zaterdag 16 maart rond 12.00 uur arriveerden bij de woning, liepen twee mannen met vuurwapens op hen af. Er werd gericht geschoten op de man des huizes. Hij werd in zijn been geraakt. Een andere kogel schampte zijn dochter. De daders zijn nog steeds spoorloos.

Vanavond betreft het een late uitzending in verband met het verkiezingsdebat voorafgaand aan de uitzending van Opsporing Verzocht. De uitzending start vanavond om 22.10 uur op NPO1 en duurt 45 minuten. De uitzending wordt de woensdag herhaald om 12.05 uur op NPO2.

Foto: politie.nl