SP Noord-Holland lijsttrekker Eric Smaling naar Patrimonium

AMSTELVEEN – Op zaterdag 9 maart doet een SP-campagnebus Amstelveen aan. De lokale afdeling zal die ochtend samen met lijsttrekker Eric Smaling in Amstelveen gaan praten met bewoners van de wijk Patrimonium. Belangrijke onderwerpen waar de SP graag over wil praten zijn de groei van Schiphol, het openbaar vervoer en het gebrek aan betaalbare huurwoningen.

Behalve de lijsttrekker zullen ook de gemeenteraadsleden Adriaans en Casadei de groep versterken. Casadei: “Mensen die de SP een beetje kennen, weten dat wij regelmatig met de mensen in de wijk praten. Zo zijn we de afgelopen periode onder meer in Westwijk en in de Groenelaan geweest. Maar Patrimomium is alweer een tijdje geleden. Vandaar onze keuze voor dit deel van Amstelveen.”

De SP gaat tussen 10.00 en 11.30 uur de wijk in.