Terugkijken: BV Amstelveen op Internationale Vrouwendag

Op 8 maart draaide de talkshow BV Amstelveen rond de Internationale Vrouwendag. Vanuit P60 werd gediscussieerd over gender-gelijkheid met mannen en vrouwen die door kunst, wetenschap, en activisme hierin van betekenis zijn.

Te gast zijn kunstfotograaf Anette Brolenius, die in het Cobra met haar vrouwenactivistententoonstelling exposeert, Nobelprijswinnaar Denis Mukwege, gedragswetenschapper Marius Rietdijk, Karin Bakker van The Hunger Project, en natuurlijk onze stadsdominee Werner Pieterse. Gasthost: Emmelie Zipson.

Uitzending op televisie: zaterdag 23 maart om 13:00 en 16:00, en zondag 24 maart om 11:00, 14:00 en 17:00.

BV Amstelveen wordt gemaakt door een team dat op eigen wijze discussies in de (Amstelveense) samenleving benadert. Het programma wordt niet geproduceerd door RTVA.