Theaterconcert Frank Boeijen in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Op zijn in 2018 verschenen album Palermo zingt Frank Boeijen in zeventien miniatuurtjes op poëtische wijze over vriendschap, het leven en de liefde. Ook zijn nieuwe theatertournee wordt weer een muzikaal eerbetoon aan de schoonheid, waarin hij door zijn omvangrijke repertoire laveert, zichzelf opnieuw uitvindt en je zo steeds weer verrast. Op woensdag 6 maart staat Frank Boeijen met zijn band op het podium van Schouwburg Amstelveen.

Hits van toen worden op een verrassende manier naar het heden gehaald, pasgeboren liedjes vinden hun nieuwe plek. Muziek die vervoert, teksten die beklijven, gebracht met een band die de musicus, romanticus, dichter en dromer past als een warme jas.

Woensdag 6 maart, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen